0

SaPKo solmi jatkosopimuksia – Pavén, Saramäki ja Elo jatkavat myös ensikaudella

SaPKo on solminut  jatkosopimuksia kaudelle 2017 -2018. Jarno Pavén, Kalle Saramäki ja Kasper Elo jatkavat SaPKossa myös ensikaudella.

Puolustaja Jarno Pavén ehti pelata SaPKossa vain 7 ottelua ennen syksyllä sattunutta loukkaantumistaan. Pelaajan kuntoutuminen syksyn loukkaantumisen jälkeen on edennyt hyvin. SaPKo uskoo, että että toistaiseksi 103 Mestis ottelua pelannut Jarno Pavén on tärkeä osa tulevan kauden joukkuetta.

Myös maaliahne hyökkääjä Kalle Saramäki jatkaa pässipaidassa ensikaudella. Jyväskyläläislähtöinen laituri on pelannut toistaiseksi 160 Mestis ottelua ja on jo nyt rikkonut kausikohtaisen piste-ennätyksensä ja tehnyt huikeat 14 maalia.

Syksyllä try-outin kautta SaPKosta pelipaikan ottanut Kasper Elo jatkaa myös Savonlinnassa. Seura uskoo, että isokokoinen sentteri, joka pelaa ensimmäistä kauttaan Mestiksessä, on ensikaudella isommassa roolissa pässipaidassa.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...