0

Kaivopirtin Maarit Loponen on Kerimäen Vuoden yrittäjä

– Laskettiin muutama vuosi sitten, että meillä oli ollut töissä yhteensä yli kuusikymmentä eri ihmistä. Sen jälkeen on vielä tullut monta uutta, sanoo Kerimäen kirkonkylän ytimessä Kahvila-ravintola Kaivopirttiä pyörittävä yrittäjä Maarit Loponen.
Loponen julistettiin viime sunnuntaina joulumessuilla Kerimäen Vuoden yrittäjäksi.
Moni ei tule ajatelleeksi, miten tärkeä nuorten työelämään koulija paikallinen kahvila onkaan ollut. 15-vuotiaana kahvilamyyjinä aloittaneista nuorista useat ovat pysyneet yrityksen työntekijöinä monta kesää.
– Suuri kiitos kuuluu työntekijöille, ja tietysti asiakkaille , painottaa Loponen eikä suotta. Palveluyrityksen maine rakentuu pitkälti asiakaspalvelijoiden osaamisen ja palvelualttiuden perusteella.
Kaivopirtti työllistää kesäisin alun toistakymmentä ihmistä. Talvella työtä on Maaritin lisäksi tytär Marianna Kapaselle sekä kiireapulaisille tarpeen mukaan.

Lue lisää 15.12. Puruvedestä tai näköislehdestä osoitteessa puruvesi.net.

 

 

Kommentteja aiheesta “Kaivopirtin Maarit Loponen on Kerimäen Vuoden yrittäjä

  • 15.12.2016 at 15:35
    Permalink

    Kerimäen päättäjille kiitos siitä, että Kaivopirtin tontti on säilytetty väljänä ja kahvila toiminnassa. Toisin kuin monen muun pitäjän kirkonkylässä, siellä on paikka, jonne saavuttuaan tulija tuntee olevansa ”perillä”. Varsinkin kesällä matkailijan – mikä ettei paikkakuntalaisenkin – sielu lepää, kun voi istahtaa ulos kahvikupposen ääreen ja rauhoittua nauttimaan kauniista näkymästä Aittokannan mäelle.
    Onnittelut Kerimäen Vuoden yrittäjälle!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...