0

Poliisi esittää Kerimäen ampumistapauksen epäiltyjä vangittaviksi

Poliisi on kuulustelut Kerimäkeä lauantaina järkyttäneen ampumistapauksen silminnäkijöitä ja osallisia.

Tapahtumat saivat alkunsa erään kerrostalon pihalla Jouhelankujalla lauantaina kello 13 jälkeen. Siellä alkanutta ammuskelua seurasi takaa-ajo, jonka aikana ammuttiin Kerimäentiellä pakenevaa autoa takana ajaneesta henkilöautosta useita kertoa todennäköisesti isokaliberisella käsiaseella. Osa luodeista tunkeutui matkustamoon, mutta ne eivät aiheuttaneet isompia vammoja autossa olleille. Uhrit ajoivat lopulta S-marketin pihalle ja juoksivat kauppaan sisälle.

Tekijät pakenivat ja heidän käyttämänsä auto löydettiin erään rivitalon parkkipaikalta. Poliisi pidätti miehet heidän poistuessaan asunnosta reilut pari tuntia myöhemmin. Pidättäminen sujui rauhallisesti.

Uhrit ja tekijät tunsivat toisensa. Hieman yli 30-vuotiaista epäillyistä toinen on kotoisin Etelä-Suomesta ja toinen Kerimäeltä.

Poliisi esittää tapon yritykseen epäiltyjä miehiä vangittavaksi. Asian ratkaisee Etelä-Savon käräjäoikeus.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...