0

Janne Leinonen siirtyy KHL-seura Jokereiden töihin – myös höyrylaivabisnekselle luvassa jatkoa

Hotelli Punkaharjun toimitusjohtajana tämän vuoden syksyyn saakka toiminut savonlinnalainen Janne Leinonen on aloittanut työt Jokerit Hockey Club Oy -jääkiekkojoukkueen organisaatiossa. Joukkue pelaa jääkiekkoa kansainvälisessä KHL-liigassa.

– Työtehtäväni ovat Jokereiden JIPP-projektissa eli kansainvälisten kauppasuhteiden kehittäminen JIPP -vientiohjelmassa, erityisesti matkailusektoriin kohdistuvissa toimenpiteissä. Työt höyrylaivojen kimpussa jatkuvat  myös edelleen ensi kesänä, ja ne asiat tarkentuvat talven ja kevään aikana, Janne Leinonen kertoo.

Jokerit HC JIPP-projektin tavoitteena on avata uusia yritysmahdollisuuksia Kiinaan.

Leinonen aloitti Hotelli Punkaharjun toimitusjohtajana viime keväänä ennen kuin hotelli avasi remontin jälkeen ovensa.

Leinosen mukaan JIPP-projektin kulmakivi ovat vuoden 2022 talviolympialaiset, jotka järjestetään Pekingissä eli Helsingin ystävyyskaupungissa.

– 300 miljoonan kiinalaisen kiinnostus talviurheiluun ja tietysti jääkiekkoon sekä 2000 jäähallin rakentaminen seuraavan noin neljän vuoden aikana antavat hyvän ponnahduslaudan viedä suomalaista osaamista Kiinaan. Yhteistyötä tehdään tiiviisti myös Finpron ja Beautiful Beijing -projektin kanssa, ja Jokereilla on parhaat mahdollisuudet auttaa suomalaisia yrityksiä paikan päällä.

Projektin päätapahtuma järjestetään Pekingissä 9.1. – 13.1.2017. Tapahtuma sisältää muun muassa seminaarin, tapaamisia kiinalaisten toimijoiden kanssa, matkailutoimijoille räätälöidyn myyntitapahtuman sekä vieraspeliottelun Kunlun Redstar – Jokerit.

Leinonen sanoo, että projektista kiinnostuneet tahot saavat lisätietoa, puhelin 050 368 2287 tai janne.leinonen@jokerit.com.

 

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...