0

Kansanedustaja Hanna Kosonen jatkaa Tanhuvaaran Säätiön hallintoneuvoston puheenjohtajana

Savonlinnalainen kansanedustaja Hanna Kosonen valittiin jatkamaan Tanhuvaaran Urheiluopiston toiminnasta vastaavan Tanhuvaaran Säätiön hallintoneuvoston puheenjohtajana. Varapuheenjohtajana jatkaa Etelä-Karjalan Liikunnan aluejohtaja Reijo Rinkinen. Valinnat tehtiin hallintoneuvoston syyskokouksessa Helsingissä.

Hallintoneuvosto valitsi myös hallituksen erovuoroisista jäsenistä Heino Lipsasen jatkamaan tehtävässään. Hallituksen pitkäaikainen jäsen Marjut Konsti ei enää ollut käytettävissä ja hänen tilalleen valittiin Rinna Ikola-Norrbacka.

Tanhuvaaran Säätiön hallintoneuvosto 2017 (suluissa varajäsen): pj. Hanna Kosonen (Suvi Helanen), vpj. Reijo Rinkinen (Antero Paljakka), Risto Aarrekivi (Marko Leppä), Timo Bäckman (Kari Schemeikka), Antti Ruuskanen (Matti Mononen), Lea Åman (Reetta Häkkinen), Arto Seppälä (Mari Makkonen),
Toni Roponen (Arto Tilaeus), Lenita Toivakka (Pirkko Valtola), Ulla-Maija Paavilainen (Liisa Saarinen), Jouni Backman (Kirsi Torikka), Mikko Taussi (Eija Pulkki), Tarja Rasimus-Järvinen (Sanna Heikkilä), Janne Laine (Hannu Kurki), Antti Paananen (Markus Kalmari) ja Riikka Juntunen (Aija Saari).

Tanhuvaaran Säätiön hallitus 2017: Heikki Hämäläinen, Heino Lipsanen, Janne Rönnbäck, Rinna Ikola-Norrbacka  ja Erkki Kauppinen. Hallitus valitsee keskuudestaan puheenjohtajan tulevan vuoden ensimmäisessä kokouksessaan.

Tanhuvaaran Urheiluopisto täyttää 100 vuotta ensi vuonna eli on samanikäinen Suomen valtion kanssa. Tanhuvaaran Urheiluopiston läpi vuoden ulottuva juhlaohjelma on hyväksytty mukaan valtakunnalliseen Suomi100-ohjelmaan. Juhlavuoden pääjuhla järjestetään Tanhuvaaran osalta opistolla sunnuntaina 11. kesäkuuta 2017.

Viikon kysymys

Pitäisikö valtion korvata yrityksille koronan aiheuttamat tappiot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...