0

Kuolonkolari valtatie 14:llä Silvolan kohdalla

Valtatie 14:llä Kerimäen Silvolan kohdalla tapahtui henkilöauton ja kuorma-auton välinen kolari sunnuntaina 2.10. noin kello 22. Henkilöauton kuljettaja menehtyi ja kuorma-auton kuljettaja loukkaantui.

Henkilöauto oli ajautunut kuorma-auton eteen toistaiseksi tuntemattomasta syystä törmäten kuorma-auton etuosaan.

Kuorma-auto oli kaatunut törmäyksen voimasta, ja henkilöauto oli jatkanut vähän matkaa eteenpäin ajautuen ojaan. Henkilöauton kuljettaja, savonlinnalainen nuori mies, löytyi menehtyneenä autosta. Kuorma-auton kuljettaja kävi tarkastuttamassa vammansa Savonlinnan keskussairaalassa.

Jälkeenpäin selvisi, että henkilöauto oli otettu luvatta käyttöön.

Itä-Suomen poliisilaitos tutkii tapausta.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...