0

Kiteen ja Rääkkylän kuntaliitos jäihin

Korkein hallinto-oikeus antoi perjantaina 30. syyskuuta välipäätöksen Rääkkylän kunnan valitukseen kuntaliitospäätöksestä ja kielsi kuntaliitospäätöksen täytäntöönpanon, kunnes asia on lopullisesti ratkaistu tai asiassa toisin määrätään.
– Käytännössä korkeimman hallinto-oikeuden päätös tarkoittaa sitä, että kuntaliitoksen valmistelu pysähtyy kokonaan. Esimerkiksi yhdistymishallituksen ja yhdistetyn valtuuston koolle kutsutut kokoukset 3.10.2016 perutaan eikä uusia kutsuta koolle ennen asian ratkeamista. Myös henkilöstön kuulemiset ja kuntaliitoksen muu valmistelu pysähtyy kokonaan, Kiteen kaupunginjohtaja Eeva-Liisa Auvinen sanoo.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...