0

Enonkosken Hanhijärven eräleirillä monipuolista ohjelmaa

Syksyisestä lasten ja nuorten eräleiristä Enonkoskella on muodostunut jo perinne.
Suosittu viikonlopun mittainen ulkoilmatapahtuma pidettiin myös tänä vuonna. Kaksi vuorokautta metsäisissä maisemissa on elämys, jota ei jätetä väliin. Viime vuonna leirillä oli 22 osallistujaa ja nyt mukana oli 26 leiriläistä.
Leiriläisten ikäjakauma vaihteli viidestä ikävuodesta kuuteentoista. Järjestäjien lisäksi paikalla oli useita vanhempia pienimpien leiriläisten tukena.
Eräleirin järjesti Hanhijärven Metsästysseura yhdessä Hanhijärven Pojat -urheiluseuran kanssa. Mukana järjestelyissä oli myös useita yhteistyötahoja kuten paikallinen riistanhoitoyhdistys, Enonkosken Riistamiehet, Pihlasmäen Metsästysseura sekä Mhy Apu ja Etelä-Savo.
– Lasten ja nuorten eräleiri järjestetään aina syksyllä täydenkuun aikaan, leirin vetäjänä toiminut Sami Heikkinen kertoo. Aiempina vuosina täydenkuun valolla on käyty majavajahdissa, mutta tänä vuonna kuutamosta nautittiin esimerkiksi nuotioillan merkeissä.
Ohjaajia, valvojia ja muita talkoolaisia leirillä oli lähes yhtä monta kuin leiriläisiä. Monipuolisen ohjelman lisäksi  jo pelkkä muonitus on iso urakka järjestelijöille. Lämpimien ruokatarjoilujen järjestämisestä leirillä vastasi Riistamiehet.

Lue lisää 22.9. Puruvesi-lehdestä.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...