0

Maailman nopein laserleikkuri ja ”häkkäys”maratooni Punkaharjulla

Metallialalla toimivien Joros Oy ja Riitek Oy:n tiloissa oli perjantaina tekemisen meininkiä ilmassa. Joroksen puolella käynnisteltiin kansainvälistä Industrial  Hackathon -kilpailua laajan joukon voimin.

Joros kutsui uuden teknologian kehittämisestä innostuneet koodarit, devaajat, muotoilijat ja muut kiinnostuneet kisaamaan 24 tuntia kestävään kehittämismaratoniin eli hackathoniin. Työ alkoi perjantaina Joroksen toimintaan ja tiloihin tutustumalla. Osallistujat olivat pääasiassa eri maiden korkeakouluopiskelijoita. Joroksen toimitusjohtaja Toni Pesosen mukaan ”häkkäysmaratoonin” kautta pyritään hakemaan uusia näkökulmia ja ratkaisuja siihen, miten nykyisellä suurella voluumilla pystyttäisiin toimimaan tehtaalla aiempaa tehokkaammin.

Riitekin puolella puolestaan valmisteltiin kovaa vauhtia tuotantokäyttöön yrityksen tuoreinta investointia. Miljoonan euron laserleikkuri moninkertaistaa yrityksen tuotantokapasiteetin ja -mahdollisuudet. Riitekin toimitusjohtaja Topi Palsan mukaan tuorein leikkuri parasta, mitä alalla on tällä hetkellä kyseiseen käyttöön saatavilla.

Tapahtuman avasi kansanedustaja Hanna Kosonen.

Lue lisää Joroksen ja Riitekin kuulumisista ja hackathonista seuraavasta Puruvesi-lehdestä.

Kommentteja aiheesta “Maailman nopein laserleikkuri ja ”häkkäys”maratooni Punkaharjulla

  • 23.9.2016 at 20:22
    Permalink

    Kyllä tulee tippa linssiin, kun lukee näin hienoja uutisia! Onnea ja menestystä yrityksille!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...