0

Saunavaellus ja keskustelua saunan hengestä Enokoskella

Jokasyksyinen Pyhien Polkujen järjestämä syystapahtuma 23.-24.9. pidetään Enonkoskella saunan hengessä.

Perjantaina 23.9. kello 9-17 saunavaellus alkaa  Rovastilasta, Vuorikoskentie 554 viiden erityyppisen sauna reitillä Rovastila-Koskitaipaleen vanha savusauna – Neitseellinen uusi sauna – Kalmonsaaren rantasauna – Rovastilan savu- ja pikkusauna.

Vaellusreppuun  tarvitaan uima-asu ynnä pyyhe. Rovastilassa jokainen valmistaa matkaeväät. Vaelluksen päätteeksi nautitaan muurinpohja-ateria. Pyhillä poluilla vaeltamisen lisäksi kaksi väliä melotaan tai soudetaan Ylä-Enonvedellä.

Lauantaina 24.9. kello 9.30 – 15.00 Enonkosken seurakuntatalossa kirjailija-pappi Aino-Kaarina Mäkisalo alustaa uutuuskirjansa Saunan henki-pohjalta keskustelun. Pirkko Kaskisen johtamassa ryhmätyöskentelyssä tutustutaan saunomisen salaisuuksiin ja  saunakokemuksiin. erityyppisissä saunoissa.

Saunavaellus ja lauantaitapahtuma on avoin kaikille. Erityisesti odotetaan paikallisia ihmisiä mukaan. Tapahtumaan kuuluu kahvi- ja ruokatarjoilu. Tapahtumasta antaa tarkempia tietoja Pyhät Polut ry:n puheenjohtaja, rovasti Veli-Matti Hynninen, puhelin 400214971.

 

 

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...