0

Harjualueen ulkoilureitistön valaistus halutaan toteutumaan

Punkaharjun aluejohtokunta vie osaltaan eteenpäin jo aiemmin esillä ollutta harjualueen ulkoilureitistön valaistuksen toteuttamista. Valaistus liittyy Punkaharjun matkailun Master-Planin.
Länsi-Punkaharjun kyläyhdistys ja Punkaharjun Matkailu ry lähestyivät aluejohtokuntaan hakien 30 000 euron tukea vireillä olevaan hankkeeseen.
Aluejohtokunta esittää kaupunginhallitukselle, että reilun kahden kilometrin reitistön valaisuun, sekä pariin muuhun Punkaharjulla sijaitsevaan kohteeseen osoitettaisiin 40 000 euron määräraha kuntaliitosmäärärahoista. Raha siirrettäisiin Särkilahden koulun saneeraukseen varatuista varoista.
Kaupungin osuus kattaisi kolmanneksen Länsi-Punkaharjun kyläyhdistyksen leaderhankkeesta. Osa 90 000 euron hankkeesta katettaisiin talkootyöllä, osa matkailuyritysten panoksella ja osa Piällysmiehen Leader-avustuksella.

Kommentteja aiheesta “Harjualueen ulkoilureitistön valaistus halutaan toteutumaan

  • 11.9.2016 at 11:51
    Permalink

    Tärkeämpää olisi ollut Tuunaansaaren uimarannan kunnostaminen. Pukukopit lahoavat, laituri on siirretty ruohikkoon, eikä polkuakaan hoida enää kukaan. Keille rannan hoito kuuluu vai ei kellekään ?
    Aiemmin sitä hoidettiin asukkaiden talkoovoimin , tai ainakin muutaman aktiivin voimin. Mitä ihmettä valaistuksella tehdään pitkin metsiä, Tuunaansaaressakin palaa valot latupohjilla talvisin vaikka laduista ei ole tietoakaan, sääolosuhteista riippuen., Muuten reitit ovat pilattu metsäkoneilla niin ettei siellä ainakaan jalkaisin pääse enää kulkemaan, sitä jalkakeliä kun on paljon enemmän kuin hiihtokelejä.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...