0

Aija Laukkanen Punkaharju Resortin vetäjäksi

Savonlinnalainen Aija Laukkanen on nimitetty Punkaharju Resortin liiketoiminnasta vastaavaksi Resort Manageriksi 22. elokuuta alkaen.

Laukkasella on ammattikorkeakoulututkinnot yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen, matkailun ja ammatillisen opettamisen osalla. Hän on toiminut muun muassa matkailun opettajana Suomen Nuoriso-opistolla Mikkelissä, Saimaan Matkailu ry:n toiminnanjohtajana, Kotkan kaupungin matkailupäällikkönä ja yrittäjänä omassa matkailun kehittämiseen liittyvässä yrityksessä. Lisäksi hänellä on matkailuun liittyviä luottamustehtäviä.

– Olen erittäin iloinen, että saimme Aijan joukkoomme. Hänen monipuolinen kokemuksensa matkailun kehittämisestä ja toteuttamisesta on erinomainen lähtökohta tähän tehtävään. Matkailu on ollut viime aikoina haastavassa tilanteessa niin yleisen taloustilanteen kuin myös poliittisten suhdanteiden johdosta. Tuotteistaminen ja alueen toimijoiden yhteistyö ovat avainasemassa. Uskon, että Aija tuo tähän toimintaan reippaan lisäarvon, toteaa Punkaharju Resortin taustalla olevan yhtiön, Punkaharjun Lomakeskus Oy:n, toimitusjohtaja Juha Pelkonen.

– Upeaa, että voin yhdistää hankkimani monipuolisen koulutuksen ja työkokemuksen Punkaharju Resortissa työskentelyyn. Tehtävä on vaativa. Uskon, että osaava henkilökunta ja hyvä yhteistyö alueen muiden toimijoiden kanssa antavat hyvät mahdollisuudet toiminnan kehittymiselle. Tuunaansaari on perinteinen matkailukeskittymä ja Punkaharjun upea luonto luovat yhdessä loistavat mahdollisuudet, kommentoi Resort Manager Aija Laukkanen uutta tehtäväänsä.

Punkaharju Resort kuuluu osana L-House Oy konsernin matkailuliiketoimintaan. Toinen merkittävä matkailukeskus on Syöte Resort Iso-Syötteellä.

Konsernin keskeinen liiketoiminta on kiinteistöjalostamisessa ja sijoittamisessa, jossa merkittävimmät tämän hetken kohteet sijaitsevat Kuopion Siikaniemessä ja Vantaan Aviapoliksessa.

 

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...