0

Raikuun bunkkereiden turvallisuus varmistetaan

Senatti-kiinteistöjen ja Savonlinnan kaupungin edustajat ovat suorittaneet katselmuksen Salpalinjan Raikuun bunkkereilla. Katselmus liittyi alueella heinä-elokuun vaihteessa tehtyihin tuhotöihin, joista Puruvesi-lehti uutisoi ensimmäisenä 4. elokuuta.
Katselmuksen tuloksena osapuolet sopivat, että tehtävälistalla ensisijaisena toimina ovat suojaustoimenpiteet, joilla halutaan valmistaa alueen turvallisuus siellä liikkuville. Kohteen omistava Senaatti-kiinteistöt aloittaa turvallisuuden varmistamiseen liittyvät työt syyskuun puolessavälissä.
Senaatti-kiinteistöjen viestintäpäällikkö Outi Tarkka kertoo, että Savonlinnan kaupunki, Senaatti-kiinteistöt ja Kerimäen aluejohtokunta ovat verkostoituneet ja lähtevät tiiviissä yhteistyössä suunnittelemaan, mitä alueelle tulevaisuudessa tehdään ja miten sitä kunnostetaan. Tulevien toimien aikataulu tarkentuu syksyn aikana.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...