0

4H-yhdistykselle uusi toiminnanohjaaja

Savonlinnan 4H-yhdistys on saanut uuden toiminnanohjaajan. Hän on savonlinnalainen Heidi Torvinen, 34. Torvinen aloitti uudessa tehtävässään 1. elokuuta.
Heidi Torvinen valmistui vuonna 2012 kasvatustieteiden maisteriksi Itä-Suomen yliopiston Savonlinnan kampukselta. Hän on käsityö-ja kotitalousopettaja, ja vahvuudekseen hän nimeää myös kuvataiteet.
Torvinen uskoo, että opettajakoulutus antaa hyvä pohjan lasten ja nuorten kanssa tehtävälle 4H-työlle, jossa keskeinen pääpaino ovat erilaiset kädentaitoihin ja kotitalouteen liittyvät kurssit ja kerhot.
– Työni on paljolti erilaista organisointia, suunnittelua ja aikatauluttamista, mutta myös esimerkiksi kerhojen ja kurssien ohjaamista, Torvinen toteaa.

Savonlinnan 4H-yhdistyksen entinen toiminnanohjaaja Tiina Hurskainen lähti Savonlinnasta Kangasniemelle taito- ja taideaineiden opettajaksi, ja yhdistys laittoi uuden paikan avoimeksi.
Sotkamosta lähtöisin oleva Torvinen tuli uuteen pestiin hoitovapaalta. Hänen perheeseensä kuuluu miehen lisäksi 3-vuotias poika. Perheen koti sijaitsee Savonlinnassa, ja uuden toiminnanohjaajan pääasiallinen työpiste sijaitsee Kerimäellä.
– Tosin työskentelen sekä Kerimäellä että Savonlinnassa samoissa tiloissa toiminnanjohtaja Maija Tuunasen kanssa, Torvinen mainitsee.

Lue lisää 11.8. Puruvesi-lehdestä.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...