0

H-hetki lähenee – Puruvesi Pop käyntiin perjantaina

Keiku ry:n järjestämä Puruvesi Pop -festivaali pidetään tulevana viikonloppuna Kerimäen Sirkuskentällä.

Lukuisten kotimaisten ykkösnimien tähdittämään festivaaliin odotetaan 5 000 – 6 000 kävijää. Festivaalilla esiintyvät mm. Kaija Koo, Elastinen, Chisu, J.Karjalainen ja Raappana.

Puruvesi Poppiin ajetaan useita ylimääräisiä bussikyytejä pääasiassa Punkaharjun ja Savonlinnan suunnilta. Matka kustantaa suuntaansa viisi euroa. Ennakkovarauksia ei oteta. Reitit ja aikataulut näkyvät osoitteessa puruvesipop.com/kuljetukset.

Kiteen ja Joensuun suunnalta saapuvien kannattaa huomioida olemassa olevat vakiovuorot, joiden kautta Kerimäelle pääsee luontevasti.

Kirkkorannasta lähtee kaksi festivaaliristeilyä lauantaina 13.8. Ensimmäinen lähtö on klo 14 ja toinen klo 16. Risteilyt kestävät noin tunnin ja ne ajetaan Puruveden kauniissa järvimaisemissa. Risteilyt toteutetaan Kauko Karjalaisen laivalla. Risteilyitä voi varata ennakkoon sähköpostitse liput@keiku.fi. Risteilyn hinta on 10 euroa.

Puruvesi Popin rakentumista voi seurata Popin kotisivuilla, Keikun youtube-kanavalla ja Facebookissa. Videoita julkaistaan tapahtumaviikolla päivittäin. Ensimmäinen video julkaistiin lauantaina 6.8. Videot kuvaa ja tuottaa Keiku ry.

Lipunmyynti vilkastuu päivä päivältä, mutta ovimyyntiinkin on jätetty reilusti lippuja. Ennakkohintaisia lippuja voi ostaa Keikulta Kerimäeltä, Soitinkulmasta Savonlinnasta, Ruutitynnyristä Punkaharjulta ja Tiketistä. Ovelta myydään vain päivälippuja. Päiväliput ennakkoon 35 euroa kappale ja ovelta 40 euroa kappale. Kahden päivän ennakkolippu on 65 euroa.

Puruvesi Popin juomavalikoimaan on panostettu tänä vuonna aiempaa enemmän. Puruvesi Pop sai myös oman nimikko-oluen, joka on Saimaan Juomatehtaan taidonnäyte.

 

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...