0

Äänestä punkaharjulaislasten piirroksista paras Punkaharju-tarjotin!

Punkaharjulaiset 5.-8.-luokkalaiset koululaiset piirsivät toukokuussa kouluvuotensa päätteeksi Punkaharju-aiheisia kuvia. Lähtökohtana oli piirtää matkamuisto Punkaharjulta työnimellä ”punkaharjulaistarjotin”.

Piirroksia syntyi kymmeniä, ja ne ovat esillä Punkasalmen keskustassa Ruutitynnyri-liikkeessä Kauppatie 14:ssä. Piirroksille voi antaa äänensä paperilapulle kauppaliikkeessä 19. elokuuta saakka. Sen jälkeen kaksi eniten ääntä keränneen tarjottimen piirtäjää palkitaan pitsalahjakorteilla.

Ruutitynnyrin yrittäjä Ruth Lähdeaho-Kero kertoo, että koululaisten piirrostöitä on mahdollista käyttää aiheena suunniteltaessa uutta Punkaharju-aiheista matkamuistoa ja käyttöesinettä. Niitä voitaisiin laittaa myyntiin esimerkiksi Ruutitynnyrin tiloihin.

 

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...