0

Pieksämäki vei boccian mestaruuden yleisessa sarjassa Punkaharjulla

Eläkeliiton Mikkelin Piirin ulkoboccian mestaruuskilpailut käytiin Punkaharjulla 28. heinäkuuta. Kilpailuiden järjestämisestä vastasi Punkaharjun Eläkkeensaajat ry.

Tulokset, sarja yleinen: Pieksämäki 1 (Matti Päivinen, Keijo Leppänen, Rauno Villanen), Kerimäki 1 ( Kalevi Pirhonen, Pentti Kinnunen, Lassi Malinen, Oiva Laukkanen), Joroinen (Olavi Kaukonen, Voitto Holma, Pentti Kinnunen), Kerimäki 2 (Vilho Hämäläinen, Veijo Malinen, Erkki Juuti, Jouko Naukkarinen), Mikkelin Naisvuori (Kauko Jukarainen, Onni Pulkkinen, Aatto Homan), Heinävesi (Tauno Partanen, Otto Pitkänen, Pentti Räsänen, Paavo Juuti).

Naiset,  finaali: Kerimäki 2 (Suoma Soikkeli, Taina Laukkanen), Joroinen (Irja Särkelä, Lahja Pesonen, Tiitta Savolainen), Savonlinna 2 (Raija Rautiainen, Liisa Ollikainen, Airi Kaskinen), Punkaharju 1 (Raija Hägg, Hilja Tynkkynen, Airi Hirvonen), Pieksämäki 2 (Airi Pohjolainen, Kerttu Lehkonen, Terttu Sojakka), Pieksämäki 1 (Vieno Kolehmainen, Vieno Hulkkonen, Ritva Nevanperä).

 

 

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...