0

Laturi aukeaa seurakuntakeskuksella

Viime viikolla Suomeen rantautuneen Pokémon Go -mobiilipelin pelaajia liikkuu tulevana sunnuntaina myös Savonlinnan seurakuntakeskuksen ympäristössä.

– Laturi -tapahtuma avaa myös seurakunnan nuorisotilojen ovet ja siellä voi puhelimien lisäksi ladata itseään, kertoo johtava nuorisotyön ohjaaja Juha ”Zunkkis” Hakala. Pokémon Go -pelin yhteisöllisyys on saanut seurakuntia ja kirkkoja avaamaan ovensa muuallakin Suomessa. – Kirkot ja seurakuntakeskukset ovat kaikissa kaupungeissa pokéstoppeja, joten jo senkin vuoksi, mutta tietysti ihmisten yhteen kokoontuminen on myös yksi seurakunnan perustehtäviä.  Pelin tuoma keskusteluyhteys eri ikäpolvien välillä on myös tosi hieno juttu. Miksei sunnuntaisin kirkossakin voisi antaa puhelintaan ladattavaksi, kun itse latautuu sanasta, miettii Zunkkis.

Seurakunnan nuorisotiloihin on käynti seurakuntakeskuksen sisäpihalta ja sisällä on mehu-ja keksitarjoilu. Kappelikahviossa on tarjolla rauhoittavaa musiikkia.

– Hyvin selkeitä merkkejä on ilmassa, että seurakunnan pokéstopeissa on tavallista enemmän pokémoneja liikkeellä, vinkkaa Zunkkis.

Laturi-tapahtuma Seurakuntakeskuksen ympäristössä ja nuorisotiloissa su 24.7 klo 14-18. Vapaa pääsy.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...