0

Poliisi pidätti Tolosenmäen naula-ansamiehen

Poliisi on pidättänyt 29-vuotiaan rääkkyläläisen miehen epäiltynä naula-ansoista Kiteen Tolosenmäessä. Mies on suoritetuissa kuulusteluissa myöntänyt asettaneensa molemmat naula-ansat tielle. Poliisi tutkii tapauksia liikennetuhotöinä.

Mies ei ole pystynyt kuulusteluissa kertomaan mitään varsinaista loogista motiivia teoille. Miehen jäljille päästiin poliisin omien esitutkintatoimenpiteiden kautta. Miehen syyllisyydestä on esitutkinnassa saatu myös muuta näyttöä tunnustamisen lisäksi.

Miestä tullaan perjantaina esittämään vangittavaksi Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa.

Poliisi sai lauantaina 9.7. kaksi ilmoitusta tielle asetetuista naula-ansoista Kiteen Tolosenmäessä. Naula-ansat havaittiin Valtatie kuudella sekä Kiteentiellä kello  22 – 23 aikoihin. Molemmat ansat aiheuttivat renkaan puhkeamisen niihin ajaneissa henkilöautoissa.

Liikennetuhotyöstä voi seurata enimmillään neljän vuoden vankeusrangaistus. Pohjois-Karjalan käräjäoikeus tuomitsi tällä viikolla kiteeläismiehen kolmeksi vuodeksi vankeuteen lukuisista vastaavantyyppisistä tielle asetetuista ansoista vuosien 2014 – 2016 ajalta.

Nyt pidätetyllä miehellä ei ole poliisin tiedon mukaan yhteyksiä aiempiin Kiteen alueella tehtyihin liikennetuhotöihin tai niistä tuomittuihin henkilöihin.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...