0

”Parasta on, että saa vanheta”

– Ei ole ikäkriisiä, juuri 50 vuotta täyttänyt oopperalaulaja Jyrki Anttila nauraa kahvikupin ääressä.
– Parasta on, että saa vanheta ja iän tuomien kokemuksien kautta katsoa maailmaa. Vanhetessamme näkemyksemme asioihin laajentuvat ja uskallamme sanoa asiat ääneen, suoraksi pohjalaiseksi itseään kutsuva Anttila jatkaa.
Vuosien tuoma kokemus huokuu miehestä. Olemukseltaan mies on itsevarma ja onnellinen, muttei ylpeä.
– Teeskentelijät ovat pahinta mitä on. Olen yrittänyt pitää itseni omana itsenäni, jotta silloin, kun oma aika tulee, on hyvä lähteä. Iloa ja onnistumisia saa näyttää ja jokaisella on oikeus siihen. Ei pidä ajatella, että ihminen on ylpeä, jos hän on onnellinen.

Tulevana sunnuntaina Jyrki Anttila juhlistaa 50-vuotis syntymäpäiväänsä Kerimäen kirkossa juhlakonsertilla, jossa mukana ovat Anttilan lisäksi Emilia Vesalainen-Pellas, Tiina-Maija Koskela, Aki Alamikkotervo, Jaakko Ryhänen ja Kerimäen Mieslaulajat. Lohjalaisen juhlaorkesterin kapellimestarina toimii Teemu Hämäläinen.

– Halusin ottaa juhlakonserttiini mukaan koskettavia ääniä ja itselleni tärkeitä henkilöitä. Kaikilla näillä laulajilla on tunne mukana laulaessaan ja heidän sielunsa kuultaa äänestä. He eivät koskaan laula kylmästi.
Kerimäen kirkkoa Jyrki Anttila kehuu mahtavaksi paikaksi tuottaa konsertteja. Puisen kirkon akustiikka on hieno eikä sinne tarvitse rakentaa ylimääräisiä lavastuksia, sillä kirkko itsessään on niin mahtava.

 
Lue lisää 14.7. Puruvesi-lehdestä

Kommentteja aiheesta “”Parasta on, että saa vanheta”

  • 17.7.2016 at 08:54
    Permalink

    ” onnea Jyrkille ja konsertoijille , suuresta mahtavasta julakonsertista, olisin mukana , mutta nyt ajatuksissani, satavuotisjuhlakonsertti olisi sieluni unelma viettää Kerimäen kirkossa. Unelmoin sen toteutumisesta. Yhdistetään siihen ruokajuhlat saaressa, rosvopaisti ja muut herkut , joista olen lukenut Itä-savo lehdestä . Perinteet jatkukoon , vaikka nuoruudessani ne olivatkin vaatimattomampia, mutta musiikki oli loistavaa , Kermäen kirkossa. Terveisin L:H:F

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...