0

Ohjelmaa arkeen ja lomailuun

Jari Naukkarisen perustama Activity Maker -yritys on alkukesän ajan tuonut uudenlaista täydennystä alueen matkailupalveluihin.
Ohjelmapalveluiden tuottamiseen keskittyvän Activity Makerin kautta hoituvat muun muassa opastetut retket alueen matkailukohteissa, sekä erilaiset toiminnalliset aktiviteetit.
– Asiakas tilaa haluamansa ohjelman ja kustantaa sen. Noudan asiakkaan sovitusti esimerkiksi majoituspaikasta ja hoidan kaikki käytännön järjestelyt, kuten lippujen ostamiset, kilpailutukset ja välineiden vuokraukset, Naukkarinen summaa toimintansa perusajatusta.

Kerimäen ja Savonrannan rajamailla Matkossa asuva Naukkarinen valmistui matkailupalvelujen tuottajaksi keväällä Savonlinnan ammattiopistosta. Yrityksen toimintamallille esikuvia löytyi Lapista, jossa Naukkarinen kävi kaksi vuotta kestäneiden opintojen ohessa harjoittelussa ja työkeikoilla.

Matkailupalvelujen tuottajaksi Naukkarinen päätti ryhtyä, kun aiempi leipätyö, metsäkoneen kuljettaminen, ei jaksanut enää innostaa. Koulupaikkoja oli tarjolla useita erilaisia, mutta matkailualalle kouluttautuminen kiinnosti eniten.
– Nautin ihmisten kanssa työskentelystä ja ilon tuottamisesta muille. Varsinaisessa asiakaspalveluammatissa en kuitenkaan aiemmin tullut työskennelleeksi.

Lue lisää 30.6. Puruvedestä.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...