0

Bunkero avautuu

Jokaisella kylällä pitää baari, kyläläisten kohtaamispaikka, joka on aina avoinna, tuumaavat Bunkeron uudet yrittäjät Tanja ja Antti Tukio.
Punkaharjun keskustasta tällainen on hetken aikaa puuttunut, kun ravintola Marino lopetti toimintansa keväällä Kuusitien liikekiinteistössä. Tänään torstaina tilanteeseen tulee muutos, kun baaritoiminta perinteikkäällä paikalla avautuu Tukioiden pyörittämänä entistä ehompana. Vanhaan ”disco-tilaan” on remontoitu kahvio ja grilliluukusta alkaa taas samaan purtavaa pitkin iltaa.
– Kahvila tulee palvelemaan päivisin, baari ja grilli-iltaisin. Tarkoituksena on, että syötävää viikollakin vielä myöhään illalla, Tukiot kertovat.

Toiminta jatkuu yrittäjien mukaan nyt enemmän alkuperäisen Punkero-hengen mukaisena. Samalla tavoitellaan myös laajempaa kävijäkuntaa: kahvilan ja grillin myötä asiakkaiksi uskotaan löytyvän aikuisväen lisäksi myös nuorisoa ja varttuneempaa väkeä.

Ravintolan pyörittäminen oli Tukioille tilaisuus, johon ei voinut olla tarttumatta – muutoin se olisi jäänyt hiukkajokelaisten mukaan kaivelemaan takuuvarmasti pitkäksi aikaa.

Lue lisää 22.6. Puruvesi-lehdestä.

Viikon kysymys

Pitäisikö valtion korvata yrityksille koronan aiheuttamat tappiot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...