0

Vapaa-aika on tärkeää aikaa

Puruveden alueella asuva on onnekas monessa mielessä, mutta erityisesti juhlapyhien alla. Täällä asuvan ei tarvitse lähteä valtateiden ruuhkiin jonottamaan; olemmehan koko ajan perillä. Juhlan ja loman lisäksi saamme elää myös arkemme seudulla minne useimmat rientävät viettämään vuoden parhaimmat hetkensä.
Piristävän lisän alueemme elämään tuovat vapaa-ajan asukkaat ja matkailijat. He kuuluvat seutumme elämän vuotuiseen rytmiin. Ilman ”osa-aika-asukkaitamme” elämä olisi turhankin rauhallista puhumattakaan elinkeinoelämän tarpeista. Matkailu tuo työtä ja moni palvelu nuukahtaisi, jos jäisi pelkästään vakituisista asukkaista koostuvan asiakaskunnan varaan. Tämän johdosta toivotamme tervetulleiksi ne, jotka jaksavat ajaa tarvittavat kilometrit päästäkseen sisävesille kalaan, mökille ja saunaan.
Kerimäellä julistettiin jo viime viikonloppuna lomarauha alkaneeksi. Suurelle osalle työtä tekevistä loman rauha ja kiireettömyys käynnistyy juhannuksesta. Kerimäen kirkolla muistutettiin, että aina ei tarvitse olla tehokas ja suorituskykyinen, vaan myös levolla on merkityksensä.
Ei ole turhaa muistuttaa näistä asioista, sillä moni sortuu laatimaan tehtävälistan myös lomalle. Se on toki ymmärrettävää, mutta listaan tulisi kirjata myös aika, jolloin ei tee mitään tai tekee juuri sitä mitä huvittaa, samalla lähimmäiset huomioiden.
Puruvesi-lehti toivottaa hyvää juhannusta jokaiselle!

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...