0

Lauantaina avautuva Koloveden luontotupa esittelee kuvia Saimaalta

Koloveden kansallispuiston luontotupa Enonkoskella avautuu jälleen kesäksi. Avajaisia vietetään huomenna lauantaina klo 10-14 ja päivän vieraana on kesän näytteilleasettaja, valokuvaaja EFIAP Pekka Niiranen.
– Kuvaesityksen ja näyttelyn avauksen ohella vierailla on mahdollisuus nikkaroida kotiinviemisiksi linnunpönttö tai pieni ötökkähotelli, kertoo suunnittelija Tiina Linsén Metsähallituksen Etelä-Suomen luontopalveluista.
Koloveden luontotupa Enonkosken Hyypiänniementiellä avautuu kesäksi lauantaina 11.6. klo 10. Tunnelmallisessa vanhassa makasiinirakennuksessa palvelee tuttuun tapaan kahvio, Enonkosken matkailu- ja Metsähallituksen luontoneuvonta sekä käsityöläisten ja Metsähallituksen myymälät.
Rakennuksen alakerrassa on Koloveden kansallispuistosta ja saimaannorpasta kertova luontonäyttely, yläkerta on varattu vaihtuvalle näyttelylle ja käsityöläisten myyntituotteille.

Kesän vaihtuvana näyttelynä on tänä vuonna varkautelaisen valokuvaajan, Pekka Niirasen ”Luontokuvia Saimaan rannoilta”. Niiranen on uransa varrella saavuttanut mm. kansainvälisen EFIAP –arvonimen.
Avajaispäivänä Niiranen on kertomassa näyttelystään ja on hän luvannut avajaisiin kuvaesityksenkin. Päivän aikana myös esitetään tasatunnein klo 11,12 ja 13 Juha Taskisen lyhytelokuvaa saimaannorpan elämän ensihetkistä Saimaalla.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...