0

Karjalan Kievari avasi ovensa uusin voimin

Karjalan Kievari on hiljaisen talven jälkeen avannut ovensa uusien yrittäjien luotsaamana.
Pääsiäisenä Varkaudesta Kesälahdelle muuttanut pariskunta, Merja Nykänen ja Jari Tikkanen, käynnisti Kievarin toiminnan äitienpäivälounaan merkeissä ja sen jälkeen on tohinaa riittänyt.
Ravintolaa pidetään avoinna joka päivä, arkisin puoli kahdeksasta ja sunnuntaisin puoli yhdeksästä alkaen. Jokaisen päivän ohjelmaan kuuluu aamupala- ja lounastarjoilu ja myöhemmin keittiö palvelee ala carte -periaatteella.
– Ruokaan panostetaan, koska sillä asiakas mittaa laadun, Jari Tikkanen sanoo.
Tikkasella on taustallaan vankka ravintola-alan kokemus ja Merja Nykänen opiskelee parhaillaan Mikkelin ammattikorkeakoulussa matkailua ja palveluliiketoimintaa. Pariskunta oli etsinyt jo pidempään itselleen sopivaa yritystä ja viimein Kesälahden suunnalta nappasi.
– Tässä on kaikki, mitä me etsimme. Karjalan Kievari on monien mahdollisuuksien paikka, Nykänen ja Tikkanen sanovat.
Kuutostie tuo asiakkaat äärelleen ja Puruvesi veneilijöineen antaa toisenlaisia mahdollisuuksia palvelujen tarjoamiselle.
Ravintolan ja hotellin lisäksi alueella on leirintäalue mökkeineen ja caravan-paikkoineen, venesatama ja jopa lohilampi sekä savusauna. Päärakennuksessa on vielä myymälä, jossa kävijälle on tarjolla kotiin viemisiäkin.

 

Lue lisää 2.6. Puruvesi-lehdestä.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...