0

Viisi maakuntaa puuhaa yhteistä maakuntaviestiä

Viisi itäisen Suomen hiihtopiiriä suunnittelee uutta maakuntien välistä yhteistä viestihiihtotapahtumaa. Se korvaisi yleisö- ja joukkuekatoa potevat perinteiset maakuntaviestit. Maakunnallisena hiihtotapahtuma maakuntaviesti on lässähtänyt.
Loppiaiseen ajoittuva Etelä-Savon, Etelä-Karjalan, Kymenlaakson, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan maakuntien väliseen hiihtoviestiin puuhataan mukaan viiden maakunnan maakuntaliittoja. Alueen viidelle maakuntajohtajalle yhteistä viestihiihtokisaa aiotaan esitellä vielä kesän aikana. Päätöksiä odotetaan kesän jälkeen.
Viiden maakunnan hiihtopireissä yhteinen maakuntaviesti on jo alustavasti ollut esillä. Piirien puheenjohtajat ovat asiasta kevään aikana neuvotelleet ja luvanneet viedä sitä eteenpäin. Seuraavaksi ideaa esitellään maakuntien hiihtoseuroille ja kuntien päättäjille.

Lue lisää 26.5. Puruvedestä.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...