0

Punkaharjulainen Henry Karvinen sai metsäalan stipendin

Mhy Etelä-Savo tukee oman toimialueensa metsäalan opiskelijoita opinnoissaan. Mhy Etelä-Savon stipendirahastosta jaettiin maanantaina Juvalla pidetyssä tilaisuudessa 500 euron arvoisia stipendejä 11 opiskelijalle.
Stipendin saajat opiskelevat ammattiopistoissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa. He valmistuvat kevään 2016 – kevään 2017 aikana.

Stipendien saajat: Huttunen Topi, Juva, Mikkelin ammattikorkeakoulu; Kaipainen Juha, Puumala, Itä-Suomen yliopisto; Karvinen Henry, Punkaharju, Karelia-ammattikorkeakoulu; Mesiäinen Annukka Sulkava Mikkelin ammattikorkeakoulu; Onali Juha, Joutsa, Mikkelin ammattikorkeakoulu; Pylkkänen Jyri, Rantasalmi, Mikkelin ammattikorkeakoulu; Ranta Janne, Sulkava, Itä-Suomen yliopisto; Ruhanen Tuure, Hirvensalmi, Etelä-Savon ammattiopisto; Sallinen Niilo, Sulkava, Saimaan ammattioppilaitos; Taivalantti Tuulia, Mikkeli, Helsingin yliopisto; Vatjus Joona, Mikkeli, Etelä-Savon ammattiopisto.

 

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...