0

Kevään ylioppilaat

Savonlinnan lyseon lukio
Aleksejev Verneri, Arkko Janita, Aspivaara Camilla, Gröhn Lauri, Haiko Jani, Halonen Riina, Happonen Riku, Happonen Tatu, Hartikainen Henri, Hartikainen Tiia, Heiskanen Linda, Hinkkanen Iita, Huttunen Kalle, Huvi Olavi, Hyttinen Joni, Hyvärinen Nuutti, Härkönen Hannariia, Jakonen Noora, Jakonen Peetu, Juuti Joona, Juuti Mari, Kallio Joanna, Karhu Outi, Karttunen Jenna, Kinnunen Emilia, Kinnunen Jaael, Kokkonen Noora, Konsti Ossi, Kotilainen Annika, Kunttu Asseri, Kuosmanen Miisa, Kuparinen Iida, Kurki Pauliina, Kärkkäinen Akseli, Kärkkäinen Lilli, Laakso Rosa-Maria, Laamanen Opri, Lahti Kristiina, Laine Veera, Laitinen Monika, Lajunen Emma, Latvala Jere, Lautiainen Aleksi, Luoma Maiju, Luostarinen Sanna, Luukkainen Annika, Luukkainen Laura, Makkonen Arttu, Makkonen Carita, Makkonen Janita, Manninen Maria, Marjakangas Salla, Marttinen Hanna, Metsänoro Niko, Mielikäinen Maarit, Mikkonen Miika, Mohamed Mahmoud, Moilanen Ronja-Ramona, Moraal Antje, Munck Niklas, Mustonen Roosa, Muukkonen Niko, Myllys Sanni, Mänty Sonja, Nevalainen Veera, Oksala Joel, Paakkunainen Juuso, Pesonen Tomi, Pitkänen Joonas, Pohjola Emma, Pola Wilma, Puolakka Jere, Rouhiainen Tiia, Ruotsalainen Rosa, Ruuskanen Aleksi, Saarelainen Susan, Saastamoinen Kasper, Salo Tiia, Seppänen Samuli, Silanen Petri, Silvennoinen Joanna, Sinisalo Toni, Sorjonen Emma, Turtia Rasmus, Turtiainen Mia, Uotinen Anni, Valjus Santeri, Varis Sanni, Vatanen Henri, Vauhkonen Katri, Veinola Lauri, Virolainen Iida

Kerimäen sivutoimipiste
Herttuainen Hanna, Ijäs Janita, Ikonen Vili, Issakainen Topi, Kalpio Juulia, Karvinen Netta, Kettunen Aleksi, Kosonen Aleksi, Kosonen Lauri, Leskinen Jere, Liukku Marjo, Lukkaroinen Roosa, Luoto Minna, Lyytikäinen Laura, Makkonen Aleksi, Marttila Henriikka, Muhonen Anne, Okkonen Sanni, Pelkonen Jonna, Tynkkynen Niko, Vatanen Markus

Punkaharjun sivutoimipiste
Ahonen Panu, Hirvonen Sanna, Könönen Iiris, Lehto Elina, Makkonen Rosa, Matilainen Julia, Matilainen Maria, Muhonen Niki, Paaskoski Aleksanteri, Purhonen Tommi, Taskinen Viena

Savonlinnan taidelukio
Anttonen Karoliina, Behm Sonja , Hautakangas Sofia, Haverinen Susanna, Hirvonen Marika, Hyvönen Elina, Härkönen Henniina, Häyrynen Meeri, Kaakinen Anni, Kauranen Riina, Kettunen Julian, Kinnunen Vilma, Kippola Noora, Koistinen Jenna, Koskivirta Juho, Kosonen Tiina, Kuutti Timo, Laamanen Tytti, Liljeström Venla, Loikkanen Viivi, Luostarinen Mira, Malkki Meri-Helmi, Martikainen Julia, Merta Isto, Muukkonen Elisa, Muukkonen Roosa, Myllys Enni, Mäkinen Miselle, Mättö Sanni, Nokelainen Minka-Maaria, Nurminen Niina, Palander Sonja, Parkkonen Janni, Pellikka Petri, Piiroinen Pinja, Puumalainen Suvi, Päykkönen Emmi, Raerinne Hannele, Rantonen Orel, Repo Linda, Repo Petra, Ristilä Hanna, Rouhiainen Elli, Runne Nea, Ruuth Eliisa, Räisänen Emma, Sairanen Maria, Suomalainen Ville, Suppola Elias, Sykiäinen Mikael, Teittinen Aada, Tukiainen Anna, Turunen Laura, Tynkkynen Heidi, Uotinen Janita, Vartiainen Jasmira, Zhou Yingmeng

Parikkalan lukio
Laine Tuuli Anniina,Laukkanen Jenna Petra Emilia, Laukkanen Maria Inka Pauliina, Neuvonen Jukka Johannes, Röksä Marko Olli Matias, Sairanen Janne Mikael, Tiainen Mia Leila Katriina, Tiainen Veera Marika, Tuunanen Maija Marika, Valkeapää Alisa Laura Pauliina

Kiteen lukio, Kesälahden pitäjän ylioppilaat
Haverinen Aarne, Kapanen Karoliina, Tolvanen Senni

Jyväskylän Schildtin lukio, Voionmaan toimipiste

Nelli Laurio, Enonkoski

Lappeenrannan Lyseon Lukio

Rinkinen Wilma, Punkaharju

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...