0

Kesälahden kouluvetoomus kaupunginhallitukseen maanantaina

Kiteen kaupuginvaltuutetun Jaakko Uuksulaisen valtuustoaloite on Kiteen kaupunginhallituksen käsittelyssä maanantaina 23. toukokuuta.

Kaupunginhallitukselle esitetään, että  asiaan palataan heti vuoden 2017 alussa kaupunginvaltuuston vuoden 2014 päätöksen mukaisesti. Jos esitys menee lävitse, hallitus esittää kaupunginvaltuustolle, että se toteaa aloitteen loppuunkäsitellyksi.

Uuksulainen on huolissaan Kesälahden yläkoulun säilymisen puolesta ja jätti aloitteen valtuuston kokouksessa 25. huhtikuuta, että Kiteen kaupunki ryhtyisi toimenpiteisiin Kesälahden yläkoulun säilymisen puolesta.

Kaupunginvaltuuston 23.6.2014 hyväksymässä talouden tasapainottamissuunnitelmassa ja toimenpideohjelmassa on päätetty, että Kesälahden koulun 7 – 9-luokkien oppilasennuste tarkistetaan vuonna 2017 ennen lopullisen lakkautuspäätöksen tekemistä.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...