0

Osuuskauppa Suur-Savolta kunniamerkkejä

Tasavallan presidentti, Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien suurmestari, on päättänyt antaa ansioituneille kansalaisille ja Osuuskauppa Suur-Savon työntekijöille seuraavat kunniamerkit:

Suomen Leijonan ritarimerkki: Siponen, Iiro Sampo, marketkaupan johtaja, Mikkeli.

Suomen Valkoisen Ruusun ansioristi: Miettinen, Ari-Pekka, talousjohtaja, Mikkeli; Räisänen, Mikko, autokaupan johtaja, Mikkeli.

Suomen Leijonan ansioristi: Mehtonen, Tiina Annikka, tavaratalonjohtaja, Savonlinna.

Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali kultaristein: Kinnunen, Arja Marita, myyntipäällikkö, Mikkeli; Lampinen, Raita Aulikki, myymäläpäällikkö, Puumala; Makkonen, Pasi Jukka, myyntipäällikkö, Savonlinna; Puranen, Janne Veli Juhani, marketpäällikkö, Juva; Rasa, Minna Maarit, liikennemyymäläpäällikkö, Mikkeli.

Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali: Aarnio, Ilkka Kalevi, myyjä, Mikkeli; Lajunen, Martti Jukka, automyyjä, Savonlinna; Pynnönen, Jouko Tapani, tarjoilija, Mikkeli; Salomaa, Anne Kaarina, revenue manager, Mikkeli; Töyrynen, Kirsi Maarit Helena, myyjä, Mikkeli.

Suomen Valkoisen Ruusun mitali: Hahl, Raija Hannele, myyjä, Mikkeli.

Kunniamerkit luovutetaan Osuuskauppa Suur-Savon 100-vuotisjuhlavuoden pääjuhlan yhteydessä järjestettävässä tilaisuudessa lauantaina 14.5.2016. Samassa tilaisuudessa luovutetaan Osuuskauppa Suur-Savon pitkäaikaisille ja ansioituneille hallinnon edustajille sekä työntekijöille SOK-merkkejä.

Luottamushenkilöiden SOK-merkki: Leppä, Jari Juhani, kansanedustaja, Pertunmaa; Lokka, Martti Ilmari, toimitusjohtaja, Mikkeli; Saksa, Matti Jaakko Kalervo, rikosylikonstaapeli, Mikkeli; Ruuskanen, Asko Juhani, opetusneuvos, Savonlinna.

SOK-merkki, 40 vuoden työura S-ryhmässä: Kokko, Reijo Kusti Kalervo, tarjoilija, Mikkeli; Hänninen, Markku Tapio, myyjä, Mikkeli; Härkönen, Salli Hely Kaarina, toimistotyöntekijä, Mikkeli

SOK-merkki, 25 vuoden työura S-ryhmässä: Aarniosalo, Sirpa Anneli, myyjä, Mikkeli; Heikkilä, Tuija Marketta, myyjä, Mäntyharju; Holvi, Tuula Helena, marketkaupan sihteeri, Juva; Hämäläinen, Heikki Tapani, toimitusjohtaja, Mikkeli; Hämäläinen, Piia Tanja Susanna, myymäläpäällikkö, Mäntyharju; Kari, Markku Juhani, ravintolapäällikkö, Mikkeli; Kettukangas, Timo Tapani, myyntipäällikkö, Mikkeli; Lautiainen, Pirjo Kaarina, ryhmäpäällikkö, Mikkeli; Pekonen, Saija Maritta, myyjä, Mikkeli; Raninen, Anne-Mari, myyjä, Savonlinna; Siltanen, Marja-Leena, myyjä, Mikkeli; Vänskä, Arja Inkeri, myyjä, Rantasalmi.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...