0

Hotelli Punkaharju osti höyrylaiva s/s Punkaharjun

Höyrylaiva s/s Punkaharju on Hotelli Punkaharjun uusin tulokas, kirjoittaa Hotelli Punkaharjun yrittäjä Saimi Hoyer Facebook-sivuillaan.

Hoyerin mukaan Hotelli Punkaharju on hankkinut nostalgisen sisävesihöyrylaiva s/s Punkaharjun omaan käyttöönsä. Hän kirjoittaa, että Punkaharjun Luontomatkailu Oy:n omistuksessa oleva höyrylaiva aloittaa risteilyt Punkaharjun ja Savonlinnan välillä kesäkuussa.

S/s Punkaharju on sisävesihöyrylaiva, joka on rakennettu Savonlinnan konepajan telakalla vuonna 1905. Tällä hetkellä se on ainut jäljellä oleva Savonlinnassa rakennettu matkustajahöyrylaiva.
Hoyer mainitsee, että s/s Punkaharjun lisäksi reitillä tullaan kesän aikana näkemään myös toinen höyrylaiva s/s Savonlinna.

S/s Savonlinna on satavuotias museolaiva, jonka Hotelli Punkaharju on vuokrannut käyttöönsä Savonlinnan kaupungilta.

Hoyer kirjoittaa, että höyrylaivat tulevat kulkemaan ainutlaatuisella reitillä, jota on kuljettu jo 1800-luvun puolesta välistä lähtien.

Kapteenina s/s Punkaharjulla toimii Janne Leinonen, joka on Hotelli Punkaharjun toimitusjohtaja ja toinen yrittäjä sekä omistaja yhdessä Saimi Hoyerin ja miehensä Thomas Hoyerin kanssa.

 

Viikon kysymys

Pitäisikö valtion korvata yrityksille koronan aiheuttamat tappiot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...