0

Esikoululaiset piirsivät Mollista

Punkaharjun esikoululaiset piirsivät tunnepiirrustuksia katsomastaan Molli-näytelmästä sekä kirjoittivat pieniä tarinoita.

”Nää oli siellä sisällä ja Sisu halas Mollia. Mollista tuntuu iloiselta. Ja se oppi nauramaan. Sitten ne meni ulos leikkimään hippaa ja sitten ne meni sisälle. Tuli ilta ja ne joi iltakahvit ja meni yhdessä nukkumaan.” Aatu

”Hauskalle tuntui. Pikku Sisu on koputtamassa ovea. Molli sanoi, että täällä ei ole ketään ja Molli otti pelottavan naaman ja Pikku Sisu koputti vielä kerran. Sitten Sisu sanoi, ettei osaa lukea. Molli sanoi, että on yksityisalue. Pikku Sisua pelotti ja Molli Säikähti.” Roope

”Tässä Pikku Sisu on menossa puutarhaan. Tuntu iloiselta. Pikku Sisu mahtui portin reiästä sisään.” Niko

 

Kuviin liittyviä tarinoita on luettavissa lisää Puruvedestä 12.5..

 

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...