0

Kouluasioista puhutaan Punkaharjulla

Punkaharjun koulun vanhempainyhdistys  järjestää keskiviikkona 18.5. kello 18 alkaen  Punkaharjun alakoululla (Kouluniementie 16) keskustelutilaisuuden Punkaharjun alueen koulutilojen tulevaisuudesta.

Tilaisuudessa on pyydetty alustuspuheenvuorot Savonlinnan kaupungin kiinteistöjohtaja Jukka Oikarilta, sivistystoimen edustajalta, aluejohtokunnalta sekä kiinteistöjen muutoksia valmistelevan työryhmän edustajalta.

Illan aikana on tarkoitus saada tietoa koulutilojen kunnosta, investointitarpeista sekä aikatauluista ja kuulla kuntalaisten näkemyksiä valmisteilla olevaan asiaan. Kaikki kouluasioista kiinnostuneet ovat tervetulleita paikalle.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...