0

Osuuskauppa Suur-Savo palkitsi parhaitaan

Osuuskauppa Suur-Savon Vuoden esimies ja Vuoden työryhmä -valinnat sekä Vuoden asiakaspalvelijat julkaistiin 4. toukokuuta Mikkelissä järjestetyssä henkilökunnan juhlassa.

Vuoden 2015 esimieheksi valittiin Wilhelm Public Housen ravintolapäällikkö Juha ”Jussi” Marttinen. Marttinen on jo useamman vuoden luotsannut koko ajan vaikeutuneessa yökaupassa yksikkönsä erittäin hyviin taloudellisiin tuloksiin. Marttinen on erittäin tunnollinen ja laittaa itsensä likoon, kun sitä tarvitaan.

Vuoden 2015 työryhmäksi valittiin ABC Juva. ABC Juva on ollut esimerkillinen yksikkö muutoksessa tuloksellisempaan toimintaan koko ajan muuttuvassa markkina- ja kilpailutilanteessa. Tuloskehitys edellisvuoteen verrattuna oli valtakunnallisesti koko ABC-ketjun paras.

Osuuskauppa Suur-Savon Parhaista parhaat – Vuoden asiakaspalvelijat valittiin auto-, ABC-, matkailu- ja ravitsemiskaupasta sekä tukitoiminnoista toimialoittain ja marketkaupasta ketjuittain. Erinomaisina asiakaspalvelijoina ja hyvän työilmapiirin ylläpitäjinä palkittiin: Autokauppa, Hanna Östman / Karla Varkaus; ABC-liikennemyymälä- ja polttonestekauppa, Riitta Laisaar / ABC Tuukkala; Matkailu- ja ravitsemiskauppa, Joni Haverinen / ravintola Majakka, Savonlinna; Tukitoiminnot, Merikukka Hurmerinta / mainososasto; Sokos, Mirva Reponen / Sokos Savonlinna, kosmetiikka; Prisma, Ahmed Hassan / Prisma Mikkeli; S-market, Tomi Paakkunainen / S-market Mikkeli; Sale, Sisko Tikka / Sale Hurissalo.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...