0

Puruveden sähköinen loikka

Paikallislehti Puruveden uusi verkkopalvelu on avattu. Se löytyy tutusta osoitteesta www.puruvesi.net.
Verkkopalvelu edustaa uutta tekniikkaa mahdollistaen muun muassa lisää palveluja. Esimerkiksi kyselyt ja kuvagalleriat ”uivat” ketterästi verkkoon.
Verkkopalvelu on responsiivinen eli se mukautuu käytetyn laitteen mukaan. Selailu onnistuu niin pöytäkoneella, tabletilla kuin älypuhelimella.
Verkkopalvelu toimii astinlautana maksulliseen näköislehteen, joka on identtinen ja digitaalinen versio paperille painettavasta Puruvedestä. Myös näköislehtiohjelma on aiempaa modernimpi ja tukee monien ruutujen käyttökulttuuria.
Verkkopalvelussa on erillinen Osallistu-osio. Sen kautta juttuvinkkien, mielipidekirjoitusten, kuvien ja menovihjeiden laittaminen on aiempaa kätevämpää. Myös palautteen voi ohjata oman tarpeensa mukaan moneen eri osoitteeseen verkkopalvelun kautta. Kannattaa olla mukana lehden teossa ja laittaa viestejä verkkopalvelun kautta toimitukseemme!
Myös juttujen kommentointi onnistuu, kuten aiemminkin, ja tuorein kommentti näkyy verkon etusivulla.  Kaikki kommentit moderoidaan eli tarkistetaan etukäteen. Toimitus tekee päätökset kommenttien julkaisusta Journalistin ohjeiden ja maalaisjärjen perusteella. Keskustelu aiheesta kuin aiheesta on sallittua, jopa suotavaa.
Painettu Puruvesi on päätuotteemme, mutta verkkopalvelun merkitys kasvaa. Teemme printtiä ja verkkoa rinnakkain, ja tavoitteena on, että ne tukevat toisiaan ja pitävät lukijasuhteen vankkana kuten tähänkin saakka.

 

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...