0

Timo Honkanen kävelee SOS-lapsikylän hyväksi

Kuusi tuntia kävelyä, ja sen tuloksena lapsille järjestetään virkistystapahtuma. Mistä ihmeestä on kyse?
Kävelytempauksen isä Timo Honkanen, 45, vastaa:
– Olin viettämässä kesällä aikaani Kuus-Hukkalassa Rantasalmella, ja kaverini totesi minun laihtuneen. Sanoin siihen, että mitäpä jos kävelisin seuraavana kesänä Savonlinnasta Kuus-Hukkalaan, Savonlinnan Norelcolla metallihommia tekevä Honkanen  kertoo.

Huumoriheitosta lähti liikkeelle kävelytapahtuma, jonka Honkanen järjestää 21. toukokuuta jo kolmannen kerran.
Tänä vuonna tempaukseen liittyy hyväntekeväisyyttä, sillä Honkasella on takanaan tukijoita, joiden avulla hän järjestää kesän aikana virkistyksellisen päivän Kuus-Hukkalan lomakylässä. Hän keksi kohteeksi SOS-lapsikylän Punkaharjulla, ja lapsikylä lähti mielellään mukaan.
Käytännössä savonlinnalainen Juutin Liikenne kuljettaa lapsia lomakylään, jossa järjestetään monenlaista ohjelmaa ja virikettä. Osa lapsista kuljetetaan SOS-lapsikylän kyydein. Tämä kaikki mahdollistuu, koska Honkanen toimeenpanee Kävellen Kuus-Hukkalaan -liikuntatempauksen.
Honkasen mukaan kaikki halukkaat mahtuvat kaveriksi kävelemään ja pyöräilemään. Hänen keskeinen yhteistyökumppaninsa  on myös Markku Huopalainen, joka pyörittää Kuus-Hukkalaa. Honkasella itsellään on leirintäalueella ympärivuotinen matkailuvaunu. Lisätietoa saa Timo Honkaselta p. 040-5958812 tai timohonkanen@luukku.com.
Kävelymatkan pituudeksi tulee vajaat 40 kilometriä.

Lue koko juttu 28.4. Puruvedestä tai näköislehdestä osoitteessa puruvesi.net

 

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...