0

Poliisi nappasi neljän promillen humalaisen Kerimäellä

Poliisi otti lauantai-iltana kiinni tuhdissa humalassa autoilleen ulkopaikkakuntalaisen miehen Kerimäellä. Kuljettaja puhalsi alkometriin 4,10 promillen lukemat. Mies ei ehtinyt aiheuttaa vahinkoa ajollaan.

Vapunvietto Itä-Suomen poliisilaitoksen alueella sujui sunnuntain tietojen mukaan liikkeellä olleeseen väkimäärään nähden melko rauhallisesti. Juhlinta piti poliisin varsin kiireisenä, mutta kokonaisuutena yleinen järjestys ja turvallisuus olivat vappupäivän aamuun mennessä säilyneet hyvin.

Vappuaaton yövuorossa poliisilla oli laitoksen alueella yhteensä 360 tehtävää eli noin kaksinkertainen määrä normaaliin viikonloppuyöhön verrattuna. Maakunnista vilkkainta oli Pohjois-Savossa 145 tehtävällä. Etelä-Savossa tehtäviä oli 130 ja Pohjois-Karjalassa 85.

Viikon kysymys

Pitäisikö valtion korvata yrityksille koronan aiheuttamat tappiot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...