0

Edelmannit konsertoimaan Itä-Karjalan kansanopistoon

Samuli ja Toni Edelmann esiintyvät Itä-Karjalan kansanopistolla lauantaina 7.5. kello 18 alkaen.

Mukaan esiintymään tulee myös Eija Ahvo sekä Koiton Laulu johtajanaan Kaapo Ijas. Säestäjänä on  Tuija Rantalainen.

Konsertti on nimeltään Äiti Suomi, ja konsertin jälkeen on äitienpäivän buffet.

Toni Edelmann on monipuolinen säveltäjä ja opettaja. Hänen kynästään syntyy lauluja ja laulelmia, kuoromusiikkia, elokuva- ja teatterimusiikkia, tanssiteosten musiikkia. Pelkästään lauluja hän on säveltänyt jo yli 2500.

Hän teki myös pitkän uran näyttelijäopiskelijoiden opettajana Suomessa ja Saksassa. Musiikistaan viime vuonna 70 vuotta täyttänyt hän on todennut: “Musiikki on kommunikointia, puheen jatketta, sanatonta laulua. Instrumenteista parhain, ihmisääni on ehtymätön ja aina uudistuva kuin koko luonto, ihminen, aine ja henki.”

Samuli Edelmann on Suomen rakastetuimpia laulajia ja näyttelijöi. Hän on laulanut sekä konserttilavoilla että kirkoissa ja tehnyt kahdenkymmenen vuoden aikana menestysalbumeita ja –hittejä. Näyttelijänä hän on kaikille tuttu niin televisiosta kuin elokuvista. Vuonna 1997 Samuli julkaisi isänsä Toni Edelmannin sävellyksiin pohjautuvan Vaiheet albumin. Kaikkiaan hänellä on 14 omaa ja yksi duettoalbumi.

 Laulaja, näyttelijä, ohjaaja, UNICEFin hyvän tahdon lähettiläs – Juankoskelta kotoisin oleva Eija Ahvo on kuin kotonaan ohjaajana ja esiintymässä televisiossa, teatterin lavalla, konserttisaleissa, elokuvakameran edessä, lauluilmaisun oppaana sekä yhteisö – ja vuorovaikutuskouluttajana.

Koiton Laulu on helsinkiläinen sekakuoro, joka on muuntuu tarvittaessa perinteisestä konserttikuorosta esiintymään yhdessä räppäri Palefacen ja romanilaulaja Hilja Grönforsin kanssa tai perinteisen kuubalaisen rumban esittäjäksi. Kuoro on konsertoinut mm. Porin Jazzeissa ja esiintynyt ammattitanssijoiden kanssa modernissa tanssiteoksessa laulaen ja tanssien.

Tuija Rantalainen on pianisti, laulaja ja lauluntekijä. Hän on kotoisin Ruokolahdelta ja työskentelee pianistina ja laulajana yksin ja monissa eri kokoonpanoissa. Hän on säveltänyt paljon teatterimusiikkia ja toimii myös lauluntekijävalmentajana.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...