0

Auto ja moottoripyörä kolaroivat Kerimäen Anttolassa

Henkilöauto ja moottoripyöräilijä kolaroivat torstaina kello 13.30-14 aikaan Kerimäen Anttolassa valtatie 14:llä.

Moottoripyöräilijä oli matkalla Savonlinnan suunnasta 14-tietä pitkin Punkaharjun suuntaan. Hieman ennen Louhen risteystä takaa tuleva henkilöauto ohitti moottoripyöräilijän oikealta. Ohitustilanteen jälkeen henkilöauto vaihtoi kaistaa vasemmalle kääntyvälle kaistalle ja osui moottoripyörän etupyörään, jolloin moottoripyöräilijä kaatui.

Poliisi kaipaa silminnäkijöiden havaintoja tapahtumasta. Itä- Suomen poliisilaitoksen vihjepuhelimen numero on 0295 415 232. Savonlinnan poliisiaseman palvelupäivystyksen numero on 0295 415 400, ja sähköpostitse vihjeitä otetaan vastaan vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...