0

Puruveden verkkosivut ovat uudistuneet

Paikallislehti Puruveden verkkopalvelu on uudistunut, ja uudet verkkosivut avattiin käyttäjille tiistaina iltapäivällä.
Verkkosivuilta voi lukea muun muassa uutisia, mielipiteitä, pääkirjoituksia ja kolumneja, ja lisäksi sivustolle luodaan kuvagallerioita ja kyselyitä eri aihepiireistä.

Verkkosivujen kautta voi lähettää myös kuvia ja mielipidekirjoituksia toimitukseen sekä antaa luonnollisesti palautetta.
Verkkosivusto perustuu aiempaan verrattuna nykyaikaisempaan tekniikkaan, ja sivusto skaalautuu siten, että verkkojuttuja voi lukea vaivattomasti eri päätelaitteilla.
Myös Puruveden näköislehden toimintoja on uudistettu, ja näköislehteä pääsee lukemaan älypuhelimilla, tableteilla ja työasemilla. Näköislehteen kirjaudutaan sivuston oikeasta yläkulmasta kirjaudu-painikkeesta.
Kirjautuessasi näköislehteen kirjoita lehdelle antamasi sähköpostiosoite pyydettyyn kenttään, niin saat sähköpostiisi linkin jolla voit itse vaihtaa tai luoda salasanasi.
Jos Puruvedellä ei ole tiedossa sähköpostiosoitettasi, ole yhteydessä lehden asiakaspalveluun, joka lisää tilaukseen sähköpostiosoitteen, ja näin pääset itse luomaan oman salasanasi. Asiakaspalvelun numero on 015-350 3411 ja sähköposti tilaukset@puruvesi.net

 

 

 

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...