0

Punkaharjulla käynnistyy kirjapiiri syksyllä

Punkaharjun Kirjapiiri aloittaa toimintansa tulevana syksynä. Kirjapiirin tiimoilta on nyt pidetty kaksi suunnittelutapaamista. Kirjapiirin kotipesänä tulee toimimaan Punkaharjun kirjasto.
– On hienoa, että kirjapiirin kotipesäksi varmistui Punkaharjun kirjasto, sillä kirjaston säilymistä Punkaharjulla pidetään tärkeänä, KultRinki-hankkeen projektikoordinaattori Riitta Kärkkäinen kertoo.
Idea kirjapiiristä lähti kansalaislähtöisesti Punkaharjun asukkailta, joiden kanssa kulttuuri- ja liikuntaluotsihanke KultRinki on vienyt asiaa eteenpäin. Mukana on myös Etelä-Savon Taiteen edistämiskeskuksen Taiken kirjallisuuden läänintaiteilija Susanna Kolehmainen.

Kirjapiiri on kaikille avoin ja kokoontuu syksyn aikana neljästi. Lisäksi kirjapiiri järjestää lokakuussa kaikille avoimen kirjailijavierailun, jonka järjestämisessä on mukana myös Savonlinnan kirjasto. Kirjailijavieraaksi saapuu Vesa Luukkonen.
Kirjapiirin toiminnasta tiedotetaan sähköpostitse piiriläisille. Tiedotuksesta vastaa KultRinki –hankkeen projektikoordinaattori. Lisäksi tiedotetaan muun muassa Puruvesi-lehdessä, Punkaharjun Kirjaston ja yleisillä ilmoitustauluilla sekä Facebookissa.

Kirjapiirin alustava ohjelma: 12.9. Eeva Joenpelto, elämän kirjailija. Helena Ruuska, WSOY 2015; 10.10. Niinisaareen. Vesa Luukkonen, Kirja-Pakari 2006; 17.10. Kirjailijavierailu. Vesa Luukkonen
14.11. Lintukoto. Joel Lehtonen, ilm. vuonna 1929; 12.12. Joulukonsertto. Lassi Nummi, Otava 1987.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...