0

Lämpöalan toimijat koolla Savonlinnan seudulla

Lämpöenergia-alan toimijat kokoontuivat alkuviikosta Savonlinnaan alueelle keskustelemaan ajankohtaisista aiheista sekä tutustumaan paikallisiin yrittäjiin.
Motivan ja Bioenergia järjestämän tilaisuuden tavoitteena oli päivittää tietoja bioenergiapolitiikasta ja laajemminkin energiapolitiikasta, sekä uusista teknologisista ratkaisuista ja polttoaineen hankinnasta.
Vuoden ensimmäiseen seminaaripäivään osallistui yli maanantaina 50 henkilöä. Kaukaisimmat osallistujat tulivat Motivan viestintäpäällikön Iiris Lappalaisen mukaan Rovaniemeltä, Oulun seudulta ja muualta länsirannikolta.
– Mukana oli lämpöyrittäjiä, bioenergia- ja biotalousneuvojia metsäkeskuksista, ammattikoulujen opettajia sekä metsäkoneyrittäjiä, Lappalainen sanoo.
Tiistaina pidetyn retkeilypäivän ohjelmasta vastasi kerimäkeläinen Metsäenergia Meter Oy. Päivän aikana kerrottiin seikkaperäisesti polttoaineen hankinnastaan ja toimittamisesta metsästä polttolaitokselle, sekä tutustuttiin Itä-Savon Lähienergian lämpölaitoksiin muun muassa Punkaharjulla.

Lue koko juttu Puruvedestä 21.4.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...