0

Tarkistuskäynti – ja kaikki hyvin!

”Tarkistuskäynti – ja kaikki hyvin!” Oheinen teksti ilmestyi Hevossalon mökin vieraskirjaan 23.3.2016. Samaan aikaan mökkiin oli murtauduttu saunan oven kautta.
Kutsumattomat vieraat olivat pitäneet tulta tuvan ja saunan tulisijoissa sekä polttaneet kynttilöitä mm. saunanlauteilla. Jälkeensä jättämistä tavaroista päätellen murtautujat ovat olleet nuorta porukkaa, koska sisälle oli jäänyt olut- ja limpsatölkkejä sekä tuoremehupurkkeja (hylsyt ovat tallessa).
Käytetystä polttopuumäärästä päätellen mökillä oli oltu pitemmän aikaa, samoin sisällä oli töhritty takan- ja saunanuunin luukut sekä sotkettu paikkoja. Lisäksi yläkerran ovi oli murrettu särkemällä karmi.
Kutsumattomat vieraat olivat liikkuneet jäälle jääneistä jäljistä päätellen autolla. Samaan mökkiin murtauduttiin reilu vuosi sitten rikkomalla kaksi oven ikkunaa. Silloinkin vietettiin samanlaista elämää. Silloisista jäljistä päätellen oli oltu liikkeellä mopoilla tai moottoripyörillä.

Murroista on tehty rikosilmoitukset poliisille, mutta olemme valmiit sopimaan asian asianomaisten kanssa, mikäli he sitä haluavat. Meidän yhteistietomme löytyvät nettisivuilta www.pups.fi.
Puruveden Pursiseura ry omistaa Hevossalossa olevan mökin, joka on seuramme tukikohta. Tukikohta on vapaasti jäsenten käytössä.
Pursiseuran tarkoituksena on kehittää ja edistää veneilyn ja vesillä liikkumisen tuntemusta. Seurassamme on lähes 250 jäsentä ja otamme mielellämme uusia jäseniä, etenkin nuoriin haluamme panostaa.
Jukka Solonen
Kommodori
Puruveden Pursiseura ry

 

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...