0

Seutua kelpaa kehua

Kerimäen, Kesälahden, Punkaharjun ja Savonrannan aluejohtokunnat ovat yhdistäneet rivinsä ja teettäneet 20-sivuisen Laine-lehden.

Lehti jaettiin viikko sitten Helsingin Sanomien välissä yli 110 000 ihmiselle, ja sama lehti on tänään Puruvesi-lehden suurjakelussa.

Laine tavoittaa suuren määrän ihmisiä, joita varmasti monia kiinnostaa Puruveden seutu asumisen ja lomailun alueena. Lehdessä on positiivisia tarinoita Puruveden alueen ihmisistä.

Aluejohtokuntien tavoitteena on herättää kiinnostusta Puruveteen ja houkutella uusia ihmisiä asumaan ja yrittämään Puruveden pitäjiin. Ajatus on hatunnoston arvoinen: miksi ei nostettaisi ansaittuun arvoonsa sellaista seutua, jota kyllä kelpaa kehua.

Aluejohtokunnat lähtevät myös Kevätmessuille Helsinkiin. Messutapahtuma järjestetään huhtikuun alussa.

Kunnat luovat paljon puitteita niin asumiselle kuin yrittämiselle. Sen vuoksi on erittäin tärkeää, että Puruveden alueen kunnalliset yksiköt – käytännössä Savonlinna ja Kitee – osaavat tehdä viisaita ja kaukonäköisiä päätöksiä.

Sellaiseen päätöksentekoon kuuluu myös reuna-alueiden huomioiminen. Lyhyesti sanottuna: päätöksenteon tulee kunnioittaa alueen tasapainoista kehitystä.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...